Wat wij doen

Wat Wij Doen

Consulting

Kennis is macht. Daardoor is het van belang om eerst de markt te analyseren. Hierdoor wint u kennis en heeft u uiteindelijk macht. Om u goed te voorzien van een consult brengen wij altijd in kaart wat de situatie van de markt is. Hierbij valt te denken aan de trends die spelen en uw positie in de markt. Bij een korte analyse gaan wij vaak uit van een empirisch onderzoek en uit de gedane ervaringen bij onze klanten. Bij een specifieke en uitgebreide analyse zetten wij zowel deskresearch als fieldresearch in.

LEES VERDER

Merkontwikkeling

Tijdens het ontwikkelen van uw merk leggen wij de focus op de identiteit, propositie en positionering. Simpel gezegd is de identiteit wie u bent als bedrijf, een propositie de belofte die u doet aan uw klant en de positionering draait om het plaatsen van uw merk in de markt. Tijdens dit traject gaan wij opzoek naar de essentie van het merk.

LEES VERDER
Wat Wij Doen Merkactivatie

Merkactivatie

Het is zo ver! Het fundament van het merk staat er. Wij hebben een ijzersterke identiteit, propositie en positionering ontwikkeld en geformuleerd. Nu is het tijd om het huis te metselen en de deuren te openen voor onze (potentiële) klanten. Tijdens de merkactivatie brengen wij uw merk in contact met de buitenwereld. Afhankelijk van uw doelgroep bepalen wij het beste medium, online en/of offline. Wij vertalen het creatieve concept in een complete online en offline communicatiecampagne.

LEES VERDER