Over Marketing Communicatiebureau Almere

Over Marketing Communicatiebureau Almere

Marketing Communicatiebureau Almere is een fullservice marketing communicatiebureau gevestigd in Almere. Het functioneert onder de naam MediaMere. Het marketingcommunicatie bureau is opgericht in 2001. U kunt bij ons terecht voor het ontwikkelen van uw merk, het activeren van uw merk en/of diverse analyses die inzichtelijk maken hoe u zich het best kunt positioneren in de markt.
Marketing Communicatiebureau Almere zorgt dat uw merk slaagt en dat uw merk tot leven wordt gebracht.

Wij brengen uw merk tot leven

Wij beginnen bij het begin. Kalmte, rust en stilte. Wij luisteren. Wij luisteren naar uw verhaal, naar uw merk. Wij zien de doelgroep. Wij letten op de details. Wij denken mee. Wij horen potentie. Wij vergroten dat. Wij pakken het aan. Het spreekt aan. Wij horen, zien en voelen het. Het krijgt kleur. En opeens begint het hart van uw organisatie te kloppen. Wij hebben de boodschap! Het levert resultaat.

 

Ontmoet Martijn

Ontmoet Edwin

Merkontwikkeling

Wie bent u? Wat zijn uw waarden? Waarom doet u wat u doet? Wat is uw verhaal? Wie is uw doelgroep? Wat zijn de behoefte? Wat is uw missie en visie? Wat is de essentie van uw merk? Samen gaan wij op zoek naar het verhaal achter uw merk.

De positionering moet scherp zijn. Het moet onderscheidend zijn. Én het moet ook nog eens de identiteit van het uw merk vertellen. Samen met u gaan wij op zoek naar de positie van uw merk ten opzichte van andere merken in perceptie van de consument.

Wat beloven wij de consument, impliciet of expliciet? Wat is het onderscheidend vermogen van uw merk en uw product? Waarom zouden consumenten uw product moeten kopen? Wat wordt de consument er beter van? Dit is de zoektocht naar een goede belofte aan uw klant.

Merkactivatie

Het komt vaak voor dat er een kloof tussen de gewenste identiteit, de werkelijke identiteit en het imago bevindt. Ons doel is om deze kloof in kaart te brengen en vanuit hier door middel van corporate marketing deze kloof te dichten.

Sexy dames in stoere outfits, lopende reclameborden in de stad of een ludieke actie; wij gaan opzoek naar de beste manier waarbij uw merk tot leven wordt gebracht. Zo kan een winkeldemonstratie nieuwe kopers aantrekken en sampling nieuwe producten onder de aandacht van uw doelgroep brengen.

Meer dan 90% van de Nederlanders heeft toegang tot de online wereld. Informatie is op internet 24 uur per dag en zeven dagen van de week beschikbaar. U kunt hierbij denken aan het lanceren van een (campagne)website, het opzetten van sociale mediakanalen, het integreren van e-mailmarketing en/of online adverteren; de mogelijkheden zijn oneindig.

Onze klanten