Merkactivatie

Merkactivatie

Wij brengen uw merk in contact met de buitenwereld.

Het is zo ver! Het fundament van het merk staat er. Wij hebben een ijzersterke identiteit, propositie en positionering ontwikkeld en geformuleerd. Nu is het tijd om het huis te metselen en de deuren te openen voor onze (potentiële) klanten. Tijdens de merkactivatie brengen wij uw merk in contact met de buitenwereld. Afhankelijk van uw doelgroep bepalen wij het beste medium, online en/of offline. Wij vertalen het creatieve concept in een complete online en offline communicatiecampagne. Wij ontwerpen, filmen, fotograferen, bouwen websites/apps en schrijven teksten. Alles om de boodschap te verpakken in de gewenste verpakking die uw doelgroep wilt ontvangen. Wij maken uw doelgroep duidelijk waarom uw merk ertoe doet met als resultaat de besproken doelstellingen.

Merkactivatie is het in contact brengen van juiste boodschap op het juiste tijdstip met het juiste medium met de buitenwereld.

Wilt u uw boodschap vertalen naar uw doelgroep door middel van corporate-, field- of online marketing? Klik dan hieronder.

Corporate Marketing

Field Marketing

Online Marketing